logodonker.png
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Wij komen bij u thuis arrow Houten vloer
Houten vloeren

Een houten vloer ademt sfeer


De houten vloer is absoluut de populairste vloer op dit moment. De vloer voegt iets toe aan uw huis. Het straalt warmte en gezelligheid uit.  Een houten vloer is erg neutraal in kleur en in stijl, en zorgt er zo voor dat het in elk interieur past. Het sluit altijd aan bij de trends van vandaag. Een houten vloer is warm, mooi en isolerend. Wanneer u een houten vloer goed onderhoudt kan de vloer een leven lang mee. Welkom bij Foeke Hietkamp, specialist in het leveren en leggen van houten vloeren.

Wanneer u ons bezoekt zult u erachter komen dat er talloze mogelijkheden zijn Het aanbod van de verschillende soorten hout is groots: zo kunt u kiezen uit eiken, beuken, jatoba , grenen, essen en ga zo maar door. In het algemeen geldt dat de duurdere vloeren hardere vloeren zijn en zij dus goed bestand zijn tegen beschadigingen.
 Men zegt wel is: “Een houten vloer ademt sfeer.” Doordat het een echt natuurproduct is zorgt de vloer voor harmonie in het huis. 

De keuze van de houtsoort zal mede de uitstraling van de vloer en daarmee uw interieur bepalen. Kies de vloer die het best bij het interieur past. Alle aspecten zijn te veranderen  de kleur van de muur en de kleur van het meubilair. De houten vloer heeft verschillende mogelijkheden. Er kan op kleur gekozen worden, maar ook op de verschillende motieven en uitstraling. 

 
Advertisement
Madebo Internet Service