logodonker.png
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Laminaat

U wilt een vloer die onmiddelijk na het plaatsen betreden kan worden? U bent van plan binnen afzienbare tijd te verhuizen, en wenst uw mooie vloer mee te nemen? Dan is laminaat de vloer voor u.

Betere laminaatvloeren gaan een leven lang mee en mogen in de drukst belopen plaatsen gelegd worden; andere zijn enkel geschikt voor slaapkamers. Kies bij voorkeur vloeren van een gerenommeerd merk en ga na voor welke toepassingen die vloer gebruikt mag worden. Welkom bij Foeke Hietkamp, specialist in het leveren en leggen van laminaat en tapijt

Meestal is laminaatvloer imitatie van parketvloer (vooral beuk en eik) . Door allerhande procédés is de imitatie steeds meer het origineel gaan benaderen. Zo zijn er laminaatvloeren waarbij je de houtstructuur niet alleen ziet maar ook voelt. Er zijn ook laminaatplanken met een afgeschuinde kant waardoor je net als bij echt parket V-groeven krijgt tussen de verschillende planken Er bestaan ook imitaties van andere vloeren (kurk, marmer,...) Daarnaast zijn ook ook andere dessins (vb. gekleurde houtimitaties) verkrijgbaar. Door planken van verschillende kleuren en formaten (vb. vierkanten plankjes) te combineren kunt u  unieke patronen creëren.

 
Advertisement
Madebo Internet Service