Tapijt & Vinyl

Vloerbedekking is de basis van een ruimte. Foeke Hietkamp levert een breed scala aan harde en zachte vloerbedekking. De zachte vloerbedekking kan naar ieders wens en ontwerp worden gefabriceerd. Voor elk budget en kwaliteit is er een passend aanbod beschikbaar.

Welk type vloerbedekking u ook kiest, het is bepalend voor de sfeer in uw interieur. Daarom is het van belang de voordelen van verschillende soorten vloerbedekking goed af te wegen voordat u uw keuze maakt. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Tapijt

Tapijt is er in alle kleuren en verschillende materialen en poolhoogtes. Het is geluidsdempend en warmte-isolerend. Bovendien is het eenvoudig te leggen en slijtvast.  Voor het traditionele tapijt met vele toepassingsmogelijkheden bent u ook bij Foeke Hietkamp aan het juiste adres. Naast bijv. woon- en slaapkamer kan tapijt uitstekend verwerkt worden op uw trap. Graag staan wij u bij met raad en daad. Creatief met tapijt, dat is bij ons geen probleem!

Vinyl

Ook in deze vloerbedekking bestaan een groot aantal kleuren en dessins. Het is makkelijk schoon te houden en goed bestand tegen water. Ideaal dus voor de keuken of een kinderkamer. Vinylvloerbedekking is leverbaar in drie breedten, 200, 300 en 400 cm. De verschillende maten hebben als voordeel, dat er bij het leggen efficiënt kan worden gewerkt. Er is bijna geen snijverlies, dus weinig afval. Vinyl is net als verschillende andere vlakke vloerbedekkingen gemakkelijk te onderhouden. Een natte dweil doet wonderen. Bij het gebruik van vinyl in badkamers is het wenselijk, dat de naden met een vloeibaar vulmiddel worden gedicht. Een idee is ook vinyl niet alleen op de vloer, maar tevens tegen de wand te laten plakken. Er is keuze te over in dessins en kleuren voor een sfeervolle oplossing in elk vertrek.